Nacionalni dan borbe protiv karcinoma dojke 2013

Zenski centar “MILICA” u saradnji sa Specijalnom bolnicom “Merkur” i kompanijom AVON a uz podrsku Opstine Vrnjacka Banja obelezio je Nacionalni dan borbe protiv karcinoma dojke manifestacijom ciji je slogan bio “ZATO STO ME NAJLEPSE STVARI TEK CEKAJU”.

Program ove manifestacije bio je posvecen zeni i njenoj edukaciji o prevenciji, nacinu ishrane kao i vaznosti njene nege i odrzavanju njene lepote narocito u zrelim godinama

Manifestacija se odvijala u dva dela

Program je poceo u 12 sati u maloj sali Specijalne Bolnice “Merkur”

Prvi deo je imao edukativni karakter i bio je namenjen svim zenama, bolesnim i zdravim Posebno je stavljen akcenat na zene posle 35 godine kao i one koje su imale “susret” sa karcinomom.

Teme:

  • Vaznosti prevencije (Vesna Bondzic predsednik Zenskiog centra “Milica”)
  • Ishrana (dr Danijela Karamarkovic specijalista ishrane ).
  • A za edukaciju i prakticnu demonstraciju o nezi zene bila je zaduzena divna dama Milica Jevtic profesionalni AVONOV beauty-trener.
  • Organizatori ovog programa bili su izuzetno zadovoljni odzivom zena. Sala je bila prepuna a trazila se i stolica vise

Drugi deo programa bio je namenjen zenama koje su operisale karcinom dojke.

Specijalna bolnica “Merkur” i kompanija AVON su u prostoru Wellness centara “Fons Romanus” Merkur Vrnjacka Banja priredili dan koji ce ostati u predivnom secanju zena koje se bore sa karcinomom. Uz divne poklone kompanije AVON, masaze i tretmane fizioterapeuta Wellnessa zavrsilo se obelezavanje prvog Nacionalnog dana borbe protiv karcinoma dojke u Vrnjackoj Banji.

 

You may also like...