“MILICE” OTVORILE VEČE MODE STILA I GLAMURA REVIJOM “JAČE OD STRAHA”

Članicama Ženskog centra Milica pripala je čast da otvore “Veče mode, stila i glamura” u Kraljevu revijom “Jače od straha”.  Manekenke su bile žene koje su svoje vreme donirale Udruženju kako bi pomogle onima kojima je pomoć najpotrebnija dok prolaze kroz najteži period u životu. Radionice duše su predstavile  : Milena Pecić, Zagorka Pejičić, Lola Nikolić i Nataša Savić (Iskustvena podrška). Struku-zdravstvene profesionalce koji pomažu u radu ŽC Milica predstavili su Mirjana Đorđević- viši fizioterapeut i dr Gordana Crnoglavac dok su Radionicu za dušu-  (muzičku sekciju) predstavio par Ankica Mutavdžić i Dejan Đorđević.

” Moja pista je duga 12 godina. Prva revija se zvala strah, na njoj sam nastupala  sama. Sada više nisam jer su tu moje “Milice”. To su  žene koje su u borbi sa rakom osvojile vreme kao nešto najdragocenije i to vreme poklonile  Vama zdravima,   kako bi Vas ohrabrile da budete jače od straha ,da radite  redovne samopreglede i preglede , da mislite o svome zdravlju i o zdravlju svoje porodice. Tu smo i za one koje su u najtežim trenucima same, uplašene, neinformisane. Tu smo  da im pomognemo, informišemo ih  i ohrabrimo  da izdrže, jer samo zajedno smo JAČI OD STRAHA “rekla je Vesna Bondžić osnivačica i predsednica ŽC Milica.

Prvi klub dama organizator je treću godinu za redom ove modne večeri i godišnje dodele priznanja kojima se nagrađuju osobe iz sveta mode, ekskluzivne turističke destinacije, dizajna, najstilizovanije ličnosti iz javnog života i dr. Hvala organizatorima na divnoj večeri i poštovanju koje su nam ukazali.

You may also like...