DONATORSKO VEČE ZA ŽC MILICA 2020.

15.januara, treći put zaredom uspešni privrednici i pojedinci su organizovali Donatorsko veče za Ženski centar Milica. Ove godine je domaćin bio Hotel Fontana Vrnjačka Banja. U prelepoj atmosveri Lobby Bara okupili su se prijatelji i korisnici usluga ovog udruženja koje ove godine obeležava 10 godina postojanja i rada po kome je odavno poznato i priznato kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou.Kao i ranijih godina suorganizatori donatorske večeri bila je Vinarija Grabak, Rakije Dana i Alisa u zemlji kolača dok je zvanična voda bila Voda Vrnjci

Veče su otvorili na najlepši mogući način učenici Muzičke škole Stevan Mokranjac sa nastavnikom Aleksandrom Milojevićem, a za lepo raspoloženje tokom večeri pobrinuo se Spasa Bend i Lidija Burmaz.

U ime domaćina se obratio Ivan Nedeljković, agent prodaje Hotela Fontana. U ime Ženskog centra Milica prisutne je pozdravila Vesna Bondžić, predsednica udruženja zahvalivši se na podršci dok se ispred lokalne samouprave prisutnima obratio Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja. Svojim prisustvom je podršku dao i Nenad Manojlović pomoćnik predsednika opštine.

 

Na samoj donatorskoj večeri je prikupljeno i na račun “Milice” uplaćeno ukupno 145,000.00 dinara koliko je godišnji zakup za Dnevni centar koji pruža pomoć i podršku obolelima od raka . Zahvaljujući H.O. Naši Srbi-OURS SERBS iz Čikaga udruženju je doniran automobil 2008 godište Seat Ibiza, a te večeri su nam dostavljene i nove zimske gume . Novi Autoprevoz je i ove godine donirao dve besplatne godišnje parking karte. Zahvaljujemo se i Namenskoj Industriji PP iz Trstenika koja će i ove godine svakog meseca finansijski podržati rad Dnevnog centra Milica kao i svim uspešnim privrednicima i pojedincima čijom podrškom ovo udruženje postoji jednu deceniju na radost korisnica.

 

Pored prijatelja iz Vrnjačke Banje zahvaljujemo se i prijateljima iz Beograda i Trstenika koji su po ne baš dobrim vremenskim uslovima došli da nas podrže.

Zahvaljujemo Vrnjačkoj televiziji i Vrnjačkim Novinama na medijskoj podršci, Eco Kopi, Foto studiju Bošković na fotografijama i Sofiji Bondžić na izradi pozivnice. Veliko hvala i Marini Bogićević na pomoći u organizaciji.

You may also like...