DODELA PRVIH PERIKA KAMPANJE “DAJ SNAGU” U DNEVNOM CENTRU MILICA

16.11.2019. u Dnevnom centru Ženskog centra Milica podeljeno je sedam od 15 perika od prirodne kose ženama obolelim od raka dojke koje prolaze kroz hemio terapiju. Ove perike su rezultat prvog dela kampanje “Daj snagu” koju su pokrenuli Ženskicentar Milica i brend Panten uz podršku kompanije Delez Srbija. Ono što je mnogo bitnije od toga jeste činjenica da su ove perike izrađene od ljubavi, podrške i velike snage koju su ljudi sa pramenovima kose slali Ženskom centru Milica sa željom da dame koje prolaze kroz tešku životnu borbu izdrže, nastave dalje ne zaboravivši da nisu same, da su voljene i da su naše heroine.

 

U divnoj atmosveri sa puno ljubavi dočekane su žene i članovi njihovih porodica iz Kraljeva, Aleksinca, Prokuplja, Vršca, Leskovca, Beograda, Štulca. Razmenjena su iuskustva o ishrani i propratnim problemima sa kojim se žene susreću tokom lečenja  a zatim je usledila proba perika i obuka o njihovom pravilnom održavanju koju je održala profesorka scenske maske i vlasuljarstva Vladanka Žilović čiji je tim izradio prvih 15 perika za kampanju “Daj Snagu”. Video o održavanju perika od prave kose možete pogledati na https://youtu.be/aoFKjRbwiS8

 

 

Posle obuke su naše dame predivno našminkale Vjera Radulović (Kozmetičko estetski salon “Vjera” TC Brđović) i Biljana Zekanović (Kozmetički salon “Magic” Nemanjina 8 ).

 

Za poklone koji će ih sećati na ovaj dan i novi početak pobrinuli su se Unikat 1-licideri, “Spektol” Novi Sad, “Alisa u zemlji kolača” a svaka od žena je ponela sa sobom kviling čestitku sa fotografijom dela knjige poruka koje su im slali donatori kose a koju je osmislila Leposava Strugarević naša članica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan se završio šetnjom prelepom banjom i ručkom u Hotelu Zepter.

    

Ovo je bio dan prepun ljubavi, emocija i podrške, dan koji ćemo svi pamtiti kao novi početak.

Ženski centar Milica je dobio nove članice kojima će biti pomoć i podrška dok prolaze kroz lečenje a nadamo se i prijatelje i posle toga. Kampanja “Daj snagu” nije samo daj periku već podršku, pomoć i snagu onda kad je najpotrebnije. Ovo je jedan od načina da pokažemo ovim hrabrim ženama da nisu same i da smo tu za njih. Prestoji nam dodela još 8 perika koje ćemo podelitI damama kada dogovorimo termin. Veliko hvala Đorđu Petroviću na predivnim fotografijama i snimku ovog dana koji možete videti na našem youtube kanalu:

You may also like...