24.oktobar NAJAVA II FAZE PRVOG DELA KAMPANJE DAJ SNAGU

Na Međunarodni dan borbe protiv raka dojke najavljena je Druga faza kampanje osvetljavanjem Maxi supermarketa roze bojom na Cvetnom trgu u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. Ova faza  podrazumeva podelu perika od prirodne kose, koju su građani donirali za žene obolele od raka dojke koje su u procesu hemioterapije izgubile kosu . Ideja kampanje je da se olakša ovaj težak životni period i pruži snaga kako bi se vratilo neophodno samopouzdanje.

Kampanju „Daj snagu“ u martu ove godine pokrenuli su brend Pantene i Ženski centar Milica uz podršku kompanije Delez Srbija kako bi motivisali što veći broj građana da doniraju kosu za izradu perika. Svaka donacija pomaže još jednoj ženi da joj se vrati samopouzdanje.

Pravila prijavljivanja za perike, ali i sve druge neophodne informacije nalaze se na sajtu Ženskog centra Milica www.dajsnagu.milica.org.rs. Popunjavanjem kratkog formulara, prilaganjem neophodne dokumentacije i izborom dostupnih perika žene se mogu prijaviti za dobijanje istih. Za dodatne informacije koje se tiču podrške, prijave kao i donacija na raspolaganju je ŽC Milica putem telefona 060 6612 672 radnim danima od 10h do 14h.

Nakon završetka hemioterapije i rasta kose sve perike se vraćaju u ŽC Milica gde će ponovo biti na raspolaganju drugim ženama kojima su potrebne. Perike od prave kose su najkvalitetnije jer je izrada u potpunosti ručna i udobnije su u odnosu na sintetičke. Dodela perika će se organizovati u prostorijama ŽC Milica. Žene će osim perike dobiti iskustvenu podršku, razmeniće informacije o ishrani, vežbama i nus pojavama koje prate terapije a zatim će imati obuku o održavanju perika. Posle završenih terapija i ponovnog rasta kose žene će vratiti perike ŽC Milica a potom će se one dati novim korisnicama . Kampanja Daj Snagu se nastavlja i dalje.. Možete slati svoju kosu na adresu ŽC Milica, kupiti proizvode brenda Panten u prodavnicama Maxi, Tempo, Shop&Go ili uplatom donacije za izradu perika na namenski račun ŽC Milica 105-710528-20 AIK Banka.

You may also like...